saunahattu%20IMG_20191007_173551_863-me.jpg

Arvot

Muutama sana arvoista. Vaikka ne aina ja edelleen kuu­los­ta­vat kli­sei­sel­tä, niin kir­jat­ta­koon ne tähän nämä seikat, jotka itselleni on it­ses­tään­sel­vyyk­siä.

Valmistan siis käsin kaikki saunahattuni, ja käsin tarkoittaa sitä, että silmukkasilmukalta Saga-saunahatut olen neulonut ja sitten Satu- ja Sauli-saunahatut käsin märkähuovuttanut ja viimeistellyt. Myös viimeisimmät alpakanvillat ensin käsin karstaan.


Materiaali on kotimaista lampaan tai alpakanvillaa. Osa ihan nykyisen kotikuntani Sastamalan lampaiden ja alpakoiden villoja eli olen nähnyt heidät ja tutustunut heidän elin olosuhteisiinsa. Puuvillalangan ostan Lappajärven Värjäämöltä, he loihtivat nuo värit.


Villoista ei mene yhtään hukkaan, käytän kaiken tavalla tai toisella. Samoin pellavalangan jämistä keksin jotain. Tämä ei ole tämän il­mas­ton­muu­tos­hös­sö­tyk­sen tuomaa vaan jo 1990-luvun puolivälissä neuloin päättelylangoista itselleni villatakin. 


Saunahatuissa ja saunatyynyissä siis on parhaat saunaan sopivat materiaalit, joista sana Aito on peräisin, ei mistään mainoskikasta. 


Haluan myös jakaa asiakkailleni sen kaiken tiedon tuotteistani mikä mahdollista, siksi mahdollisimman paljon kuvia ja nykyisin myös videon liitän tuote esittelyyn. 


Avainlippu on merkki kotimaisesta työstä, mutta itselleni kotimaisuus merkitsee paljon enemmän. Se tarkoittaa, että myös materiaalin tulee olla kotimaista, mikäli mahdollista. Jos kuten nämä pellavalangat niin hankin kotimaisilta yrittäjiltä. Käytänkin töistäni sanontaa ”si­ni­val­koi­nen­kä­den­jäl­ki” se sama on tuossa kuvassa.


by itu - tuotteet ovat "viiden Avainlipun tuotteita"

1. Avainlippu: by itu

2. Avainlippu: Toimittaja jolta hankin mm. villoja on Pitrtin Kehräämö Oy

3. Avainlippu:  Toimittaja jolta hankin pellavalangat on Lappajärven Värjäämö Oy

4. Avainlippu: Verkkokaupan alustaja jolla verkkokauppani on - on Finqu Oy

5. Käyntikorttini ja kassitarrat tehdään "kotikulmilla" Sastamalan Vammaspaino Oy ne tuottaa, eli vahvasti Suomessa.


Lisäksi:

1. Verkkokaupan maksut välittää Checkout Finland Oy joka on täysin kotimainen ohjelmistotalo.

2. Kotisivun  pohja tulee Suomen Houstingpalvelu Oy:n kautta jonka palvelimet ja asiakaspalvelu sijaitsee Suomessa.

3. Toinen Porissa sijaitseva paikka josta villat hankin on Kehräämö Mustalammas Oy joka käyttää kotimaista lampaanvillaa.

4. Tuotemerkkini valmistaa Lahtelainen Tuotenauha Oy - siksi valitsin painetun tekstin, että saan heillä valmistetun tuotteen.

5. Tuotekassini hankin "kotikulmilta" Sastamalan Karkusta: Carccu eli viralliseti EPP-Pack Oy .

  

Kotimaiset valinnat näkyvät arjessani muutenkin kuin neuloessani tai huovuttaessani. Kaupassa käydessä se on ensisijalla kotimaisuus. 


by itu - pieni Sau­na­hat­tu­kaup­pa Koi­vu­ku­jal­la

Koivukuja 15

38460 Sastamala


040 - 37 151 30

byitu.fi(@)byitu.fi

byitu.fi

saunahattukauppa.fi

2369855-2


Copyright (c) byitu 2020

Au­kio­loa­jat

Tässä poikkeustilassa ostokset verkkokaupan kautta - kiitos