saunahattu%2020190522_131500%20(19)-me.jpg

Sau­na­ha­tun hoito-ohjeet

Nämä ohjeet koskevat by itu-sau­na­hat­tu­ja.

Miksi saunahattu

Saunahatun materiaalit

Saunahatun koko

Saunahatun hoito-ohjeet

Satu saunahattu

Saga saunahattu

Sauli saunahattu

Saul saunahattu

Taru saunahattu

Pärekori saunahatut

Yksilöity saunahattu


Lampaan- ja alpakan villan ominaisuuksiin kuuluu ns. itsepuhdistavuus, eli pelkkä tuuletus riittää. Talvella voit laitaa ensin hatun mukautumaan lämpötilaan ja sitten "lumipestä". Älä heti lämpimästä heitä lumeen, silloin siihen tarttuu lumi ärhäkästi kiinni, ja sehän ei ole tarkoitus. Toki ääritilanteessa voi pesaista ihan kädenlämpöisellä runsaalla vedellä ja villanpesuun tarkoitetulla saippualla ja huuhdella huolellisesti, sitten kierää kuivaksi ja muotoilla märkänä päässään ja asettaa hatun kuivumaan, tämä saattaa kutistaa. "Napista" videoon"


Mutta oikeasti tuuleta ja käytä - se on vaan niin helppoa. Lisäksi säästyy luonto kun ei "vaikka muiden pyykkien mukana menisikin" tarvitse pestä.  

 
Taru, ja Saga-saunahatut voi pestä koneessa ja venyttää muotoonsa, mutta 100 % pellavasta tehtyinä tuuletus ja luonto kiittää.

 

Tiivistettynä - paras vaihtoehto on

Käsin huovutettu lampaan- tai alpakanvillasta, jolloin saunahattu on saumaton, muotoiltavalla reunalla. Lisäksi ekologisuus, ei tarvitse pesua, sähkö, vettä, pesuaineita. Myös kun käsin ovat by itu Satu- ja Sauli huovutettuja, ei ole hiilijalanjälkikään koneelliseen verrattuna juurikaan synny.

 
Saunahatussa on itua - Helppo - Hauska - Hyödyllinen 

by itu - sau­na­hat­tu­kaup­pa.fi

Koivukuja 15

38460 Sastamala


040 - 37 151 30

byitu.fi(@)byitu.fi

byitu.fi

saunahattukauppa.fi

saunahattu.info

2369855-2


Copyright (c) by itu 2021

Au­kio­loa­jat

Ennakkoon sopimalla:

Maksimissaan kaksi saman seurueen henkilöä kerralla - maski käytäntö ja eteisessä maski ja käsidesi saatavilla. Toivon että kunnioitat tätä, sillä saunahattukauppa toimii kotinani. Kiitos.