saunahattu%20avainlippu-me.jpg

Jäl­leen­myyn­ti

by itu on saanut Avain­lip­pu merkin käyt­tö­oi­keu­den ke­sä­kuus­sa 2014. Itun ittensä arvot ovat vielä ko­ti­mai­sem­pia - samaa toivon jäl­leen­myy­jil­tä.

Nämä rakkaudella valmistanut omien arvojeni mukaisesti ja toivon mahdollisilta jälleenmyyjiltä saman henkistä ajattelua.


SUOMI

Kivijalkaliikkeet:

Espoo - Pisarameri Oy -  Kauppakeskus Merituuli Suomenoja 

Kaavi - Kukka ja hautauspalvelu Kuittinen Oy - Kukka- ja lahatavaraliike

Koirakivi - Mäntyharju - Leskelä Highland  -  Tilamyynti

Tampere - Inhimillinen vastaanotto - perinnesaunottaja Siiri Koski - Pispalan saunakortteli


Suosittelijat:

Inhimillinen vastaanotto - perinnesaunottaja Siiri Koski - Pispalan saunakortteli

Kommee Kurki - Majoituspalvelu - Puumajoitus - Sastamala

Sauna Maailmalla - Blogi  (Suomeen tilattaessa)


Verkkokaupat- oman verkkokauppani lisäksi:

Espoo - Pisarameri Oy -  verkkokauppa - Kauppakeskus Merituuli Suomenoja 


ULKOMAILLA

Japani - Kiitos Shop (verkkokauppa 01.04.2021 alkaen) 

Saksa  - Sauna Maailmalla  (verkkokauppa 01.04.2021 alkaen)Ihan ensimmäiseksi jos jälleenmyyjäksi haluat, kerro missä ja miten niitä myisit? Tietenkin kun olet yhteydessä niin laita myös oma ja yrityksesi nimi ja y-tunnus tiedustelun mukaan, jotta pystyn tutustumaan ennakkoon yritykseesi ja sinuun.


Mitä myymäsi saunahattu kertoo muusta yrityksestäsi? Uskon, että yrityksesi haluaa tarjota asiakkaillesi parhaan vaihtoehdon? Eli haluatko myydä "saunahatun", saunahatun vai aidon saunahatun? Jos vastasit jälkimmäisen, niin hieno olet juuri siellä missä pitää.


En voi tarjota edullisinta vaihtoehtoa, mutta laajan malli ja värivalikoiman erottuvia, aitoja saunahattuja, joiden valinnan kriteerit, ei ole "halvalla sain", vaan juurikin saunomiseen tarkoitetun parhaan mahdollisen vaihtoehdon, eli aidon saunahatun.


Jälleenmyyjänä saat:


Aidosta kotimaista käsityöstä ja kotimaisesta materiaalista syntyy Aito by itu –Satu-saunahattu, joilla on Avainlippu merkki.

  • Eli Aidon saunahatun, joka täyttää kaikki hyvän saunahatun ominaisuudet
  • Kotimaisesta lampaanvillasta (Pirtin Kehräämö, Kehräämö Mustalammas ja sitten muutamalta lähialueen lampurilta satunnaisesti hankittua villaa) aidosti käsin ns. märkähuovutetun saunahatun. Tämä jättää asiakkaalle mahdollisuuden muotoilla saunahatun reunan mieleisekseen lähes kaikissa malleissa. Neulottu ja sitten huovutettu reuna saattaa purkautua. 
  • Käsin huovutettu on lisäksi ekologinen valinta, saumaton ja kevyt, verrattuna esim. koneellisesti huovutettuun.
  • Tuotteillani on Avainlippu-merkki, mutta ovat Avainlippua kotimaisempia, sillä Avainlipun saanti ei edellytä kotimaista materiaalia.

Uniikki kappaleitta lähes kaikki, pois sukien perusmuotojen (pyöreä, kartio, neliö) yksiväriset vaihtoehdot. Tosin niidenkin reuna, jos jättää isommin muotoilematta tekee niistäkin sitten yksilöllisen.


Kokoja on vauvasta-vaariin: Koot noin Satu-, Sauli- ja Saga-saunaahtuissa XXS (38-43 cm), XS (43-54 cm), S (54-57 cm), M (57-60 cm) ja Saga-saunahatuissa vielä L (60-62 cm). 


Mallivaihtoehtoja tällä hetkellä n. 60 erilaista - Hillitystä värikkääseen ja siltä väliltä


Värivaihtoehtoja määrä värejä suunnilleen myös 60, joten yksilöllisen saunahatun saa väriyhdistelmillä.


Lisäksi erillishintaan nimikointi mahdollisuus joko huovuttaessa tai jälkeenkin. Tilanteissa, jossa isompi porukka on saunahattua hankkimassa, niin on päädytty siihen, että kaikki ovat erilaisia, tai jos sama malli niin väri on eri, jotta helpommin sitten tietää mikä kenenkin on - tietty nimikointi.


Kaikki tuotteeni on omista suunnitelmista ja toteuttamiani, ja lähtökohtana paras vaihtoehto saunakaveriksi tekemäni saunahattu. Kutsun saunahattujani Aidoiksi saunahatuiksi, en mainos mielessä, vaan siksi että niiden materiaali on hengittävä, lämpöeristävä ja likaa hylkivä (näitä on 100 % lampaanvilla, 100 % alpakanvilla ja 100 % pellava). Kyseiset ominaisuudet omaavia hattuja voi kutsua saunahatuiksi. Esim. puuvillalla ei ole näitä ominaisuuksia. 


Jokaisessa tuotteessa on Avainlippumerkki-tarra ja tuote-/hintalappu. 


Helppohoitoinen - Aidoista materiaaleista valmistettujen hoidoksi riittää pelkkä tuuletus käytön jälkeen. Ei tarvitse rasittaa luontoa pesukoneessa pesemällä, jolloin saumoihin tuppaa kertymään pesusta huolimatta epäpuhtauksia. Jo itse valmistaminen on luontoystävällistä, kun käsin sen teen.


Tämän takia Saunahatussa on itua - Helppo - Hauska - Hyödyllinen.


Lisäksi:

Yrityksesi nimen tälle sivulle Jälleenmyyjänä ja some näkyvyyttä.


Jälleenmyyjä hinnat lasken aina ns. tilauksesta valmistettavasta hinnasta + toimitusmaksu

(ei tilimyyntiin)


Tilauksesta valmistettavan toimitusaika on hyvä tarkistaa mikä tilanne kulloinkin on. Käsin huovuttaen päivässä n. 3-6 saunahattua siten että 2 hattua/koko mallista riippuen, myös värivalinnat vaikuttavat aikatauluun. Käsin neuloen n. 2 vrk/hattu. Luovimossa laaduntarkkailiana toimii koirani länderi Alba.


Ennakkomaksu ep. 2 pv ja toimitus kun suoritus näkyy tilillä. 

by itu - sau­na­hat­tu­kaup­pa.fi

Koivukuja 15

38460 Sastamala


040 - 37 151 30

byitu.fi(@)byitu.fi

byitu.fi

saunahattukauppa.fi

saunahattu.info

2369855-2


Copyright (c) by itu 2021

Au­kio­loa­jat

Ennakkoon sopimalla:

Maksimissaan kaksi saman seurueen henkilöä kerralla - maski käytäntö ja eteisessä maski ja käsidesi saatavilla. Toivon että kunnioitat tätä, sillä saunahattukauppa toimii kotinani. Kiitos.